RSS

Vem är Kerri Corley?

Kerri Corley är personen som vi alla känner igen, men som vi inte vet så mycket om. För att ta reda på mer ställde vi henne mot väggen…

kerriHej Kerri, vem är du och varför smyger du omkring i korridorerna?
Vilken bra fråga! Jag är här för att se till att internet fungerar på skolan och att datorerna inte bråkar allt för mycket. Sen ska även datorerna kunna kommunicera med skrivaren och om deltagare behöver hjälp med vissa frågor så kan jag hjälpa till.

Hur länge har du jobbat här på skolan?
Jag har väl nästan varit med från början. År 1987 fick jag en förfrågan om att bli invald i skolans styrelse, jag jobbade då som fotograf för olika tidningar. 1993 höll jag en utställningskurs här på skolan som handlade om hur man gör en utställning. Det var roligt då deltagarna var allt mellan 80 till 19 bast.

Vad var det med Kvinnofolkhögskolan som fick dig intresserad?
Det är att kvinnor och män skall ha samma rättigheter, och jag som var med att starta skolan hade samma ambition som de övriga som startade skolan tillsammans med mig. Att göra ett politiskt arbete och koppla det till folkbildning.

Vad säger du om kaffe vid datorerna?
Jag får väldigt bra betalt i timmen för att säga till folk att man inte får dricka kaffe vid datorerna.

Jennie Alfredsson
Allmän Kurs A3


Din kommentar